MENU SEASON
<MENU SEASON> 7,700円
ムニュ・シーズン
(6品+小菓子+食後のお飲み物)
コース料理に合わせてお薦めのお飲み物4種のペアリング付き +5,500円
<Petit Sale>
Croissants, pumpkin, dukkah
クロワッサン 南瓜 デュガ
<Hors-d oeuvre froid>
Lightly grilled spanish mackerel, apples, organic lemon, chinese cabbage
鰆 林檎 レモネーディア 白菜
<Hors-d oeuvre chaud>
Vegan
Fried broccoli, cabbage, kale, mayonnais
ブロッコリー キャベツ ケール ヴィーガン
<Poisson>
Pan-fried red gurnard, lotus root, white miso, soup de poisson
ホウボウ 備中蓮根 白味噌 スープドポワソン
<Viande>
Roasted Aichi duck, local leeks, mushrooms, mustard, Diablo
あいち鴨 越津葱 茸 ディアブル
or または
Roasted Tahara beef rump, canola flower, cauliflower, truffles
田原牛 菜の花 カリフラワー トリュフ +2,750円
<Dessert>
Mandarin orange ice parfait, Japanese pepper leaves, sweet potato, chevre cheese
蜜柑 木の芽 薩摩芋 シェーブル
<Mignardises>
Red bean paste and butter financier and raspberry pate de fruie
あんバターフィナンシェ 木苺パートドフリュイ
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※10% service charge will be added to the prices.
Please do not hesitate to ask our staff for any requests regarding food allergies or dietary restrictions.
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