MENU GASTRONOMY
<MENU GASTRONOMY> 19,800円
ムニュ・ガストロノミー
(9品+小菓子+食後のお飲み物)
コース料理に合わせてお薦めのお飲み物5種のペアリング付き +9,680円
<Petit Sale>
Croissants, pumpkin , dukkah
クロワッサン 南瓜 デュガ
<Amuse-bouche>
Chita bijin soba crepe, trout, caviar
絹姫サーモン 知多美人蕎麦 クレープ キャビア
<Hors-d oeuvre froid>
Lightly grilled spanish mackerel, apples, organic lemon, chinese cabbage
鰆 林檎 レモネーディア 白菜
<Hors-d oeuvre chaud>
Vegan
Fried broccoli, cabbage, kale, mayonnais
ブロッコリー キャベツ ケール ヴィーガン
<Hors-d oeuvre chaud>
Razor clam, wild vegetables, organic kuromoji, flan
平貝 山菜 黒文字 フラン
<Hors-d oeuvre chaud>
Fried red lobster and chrysanthemum, local blue crab, risotto, lentils
オマール海老と菊芋のフリット 渡り蟹 リゾット レンズ豆
<Poisson>
Pan-fried red bream, lotus root, white miso, soup de poisson
金目鯛 備中蓮根 白味噌 スープドポワソン
<Viande>
Roasted Tahara beef rump, canola flower, cauliflower, truffles
田原牛 菜の花 カリフラワー トリュフ
<Dessert>
Strawberry and basil iced parfait, white chocolate, yogurt, almonds
苺 バジル ホワイトチョコレート ヨーグルト アーモンド
<Mignardises>
Red bean paste and butter financier and raspberry pate de fruie, Roasted green tea chocolates
あんバターフィナンシェ 木苺パートドフリュイ ほうじ茶生チョコ
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